Skip to main content

Een passende hypotheek bij uw persoonlijke situatie

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bij het Financieel Advies Huis bent u aan het juiste adres voor een onafhankelijk Hypotheek Advies en alles wat daarmee samen hangt.
Bent u op zoek naar uw eerste eigen huis en wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Bij het Financieel Advies Huis horen we graag wat uw wensen zijn en bekijken we samen met u wat binnen uw bereik ligt.
Heeft u op dit moment geen plannen om te verhuizen, maar bent u gewoon eens benieuwd of uw huidige hypotheek nog wel past bij uw huidige financiƫle situatie? Ook dan kunt u uitstekend terecht bij de onafhankelijke adviseurs van Financieel Advies Huis.
U krijgt van ons een hypotheek advies, waarbij wij vrijwel alle geldverstrekkers vergelijken waar u een hypothecaire lening kunt afsluiten. Bij de meeste geldverstrekkers kunnen wij de lening ook voor u aanvragen.

Hoe werken wij?

We bespreken samen uw specifieke situatie en bekijken dan welke afspraken nodig zijn om aan uw wensen tegemoet te komen.
Onze dienstverlening wordt altijd helemaal afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Om een eerste indruk van uw persoonlijke situatie te kunnen bepalen, kunt u een bericht achterlaten door het invullen van het contactformulier. Wij nemen dan telefonisch contact met u op en bekijken wat de volgende stap zal zijn. Uiteraard is het altijd mogelijk ons even te bellen om uw vragen te bespreken en tijdens dat gesprek de vervolgstap te bepalen. Wij zijn u graag van dienst!
U kunt ons altijd bellen op +31 (0)6 285 191 67 of mailen naar We bespreken uw situatie dan kort en maken vervolgens een persoonlijke afspraak. U kunt ook een bericht achterlaten met een korte toelichting. Wij nemen dan telefonisch contact met u op om uw situatie verder te bespreken en een persoonlijke afspraak te maken.