Het Financieel Advies Huis is gevestigd in Roermond en werd in 2017 opgericht door Bouke Luijten; iemand met passie voor het vak en jarenlange brede ervaring binnen de financiële dienstverlening.
Het Financieel Advies Huis kan u te woord staan in het Nederlands en Engels.
Wilt u meer weten over de ervaring van Bouke Luijten, raadpleeg dan zijn LinkedIn pagina of neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Bouke Luijten
Financieel Adviseur

Bouke Luijten - Financieel Adviseur en Eigenaar

Beoordelingen

"Van begin tot eind stond de adviseur voor me klaar en heeft alle vragen snel en duidelijk beantwoord.
Al om al een hele snelle afronding van dit project, zeker een aanrader."
"De adviseur heeft alle tijd voor ons genomen en alle vragen over onze hypotheek beantwoord. Van de voorbereiding tot en met het gesprek zelf. Hij vond geen vraag gek en had ook overal een duidelijke toelichting/uitleg voor. Dat is wat ik zoek als het gaat om financiën, iemand die je ontzorgt. Met werk en gezin heb je geen tijd om alles uit te zoeken. De adviseur heeft ons geholpen om de benodigde documenten te verzamelen en me gerustgesteld dat het goedkomt. Hij is heel erg goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Het gesprek hebben wij bij ons thuis gehad, waardoor ik het gemakkelijk kon combineren met de afspraken van de kinderen. Al met al dus een goed advies en de adviseur zal nu ook een blik werpen op onze verzekeringen."

Adres

  • Zwartbroekpoort 1
  • 6041 LS Roermond
  • Nederland

Openingstijden

Vandaag
09:00 - 17:00
's Avonds en op zaterdag op afspraak
Voor alle overige openingstijden
klikt u hier.
Alle rechten voorbehouden © , Het Financieel Advieshuis
Website beheer en onderhoud door LinQxx